Thuis

Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD

Ik ben online Chatten Nu

Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD

1 2
Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Intelligente Hongsen
Aantal werknemers : 100~200
Jaarlijkse omzet : 10,000,000-20,000,000
Opgericht Jaar : 2004
Export pct : 60% - 70%

Van de de Zijdeweg van Peking van het de Ondernemingsbeheer de Dienstenco., Ltd

 

Van de de Zijdeweg van Peking van het de Ondernemingsbeheer de Dienstenco., Ltd werd eerst aan de binnenlandse markt van China genoemd zijn beroeps die in de automatiseringsindustrie ontwerpen. Het houden van zijn voordeel van de kerntechnologie.

 

Van de de Zijdeweg van Peking van het de Ondernemingsbeheer de Dienstenco., Ltd werd spoedig erkend als één van de meest potentiële bedrijven in de toekomstige automatiseringszaken in China.

 

Van de de Zijdeweg van Peking van het de Ondernemingsbeheer de Dienstenco., Ltd kwam in de automatisering industrieel sinds 2004. Het werd genoemd Co. van de Verpakkingsmachines van Wuxi Litian, Ltd. Als ontwikkeling van zijn zaken, beweegt het zich aan het Moderne Industrieterrein van Suchu in 2015. Met meer dan tien jaar van ervaring in de automatiseringsindustrie, nu heeft het vier commerciële afdelingen: Verpakking, Robots, Automatisering, Intelligent Pakhuis.

 

Tot 2016, van de de Zijdeweg van Peking van het de Ondernemingsbeheer de Dienstenco., verwierf Ltd 30 octrooien voor gebruiksmodellen en 2 uitvindingsoctrooien. In Sept. 2016, van de de Zijdeweg van Peking van het de Ondernemingsbeheer de Dienstenco., werd Ltd beschouwd als „Privé de Technologieonderneming van Anhui“ door de Technologieafdeling. Nu, wegens de groei van overzee markt, van de de Zijdeweg van Peking van het de Ondernemingsbeheer legde de Dienstenco., LTDHAS reeds de documenten voor de certificaten van Ce van ISO9001 en Europese Unie voor.

 

In het verleden de decennia, van de de Zijdeweg van Peking van het de Ondernemingsbeheer de Dienstenco., heeft Ltd een groot aantal projecten gediend. Zoals automatische het malen van de wiel het sorteren en verpakking lijn, automatische elektronische lopende band, automatische verpakking en het palletiseren lijn, automatische het groeperen lijn, vangt 3D visuele erkenning, visuele sorterende robots enz. Koppel van de markt terug is zeer optimistisch over de machines en na de verkoopdienst.

 

Van de de Zijdeweg van Peking van het de Ondernemingsbeheer de Dienstenco., Ltd zal houden bewegend op de automatiseringszaken. Het is niet alleen uw leverancier van de automatiseringsmachines, maar ook uw de fabrieksverbetering professor! In 2017, van de de Zijdeweg van Peking van het de Ondernemingsbeheer de Dienstenco., begon Ltd zijn marktstrategie overzee. Van de de Zijdeweg van Peking van het de Ondernemingsbeheer de Dienstenco., Ltd is bereid om de wereld met hart en geloof te dienen.

 

Van de de Zijdeweg van Peking van het de Ondernemingsbeheer de Dienstenco., Ltd, de industrie automatiseringsvernieuwer!

 

 

 

Contactgegevens
Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD

Contactpersoon: Ms.

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)